Werkwijze

Het inzetten van de technieken van cognitieve gedragstherapie, zorgt voor een praktische en doelgerichte aanpak. Vaak wordt na een paar sessies al goede resultaten geboekt.

Een basisvoorwaarde voor het succesvol inzetten van ambulante coaching, is het voelen van een onderling vertrouwen. Jij moet het gevoel hebben dat je goed je verhaal aan mij kunt vertellen, waarbij er ruimte is voor elke emotie.

Kosteloze en vrijblijvende kennismaking
We maken met elkaar kennis tijdens een telefonisch gesprek of via videobellen. Dit kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos. We bespreken jouw hulpvraag en kijken we of er voldoende vertrouwen is om van start te gaan. Na het gesprek kun je voor jezelf bepalen of je ambulante coaching wilt inzetten.

Zo snel mogelijk aan de slag
Ik streef ernaar dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met de ambulante coaching. In de praktijk betekent dit dat je meestal binnen een paar weken kunt starten.

Praktische en doelgerichte coaching
Ik bied jou een praktische en doelgerichte coaching, waarbij we eerst je hulpvraag bespreken en vervolgens je persoonlijke doel(en) opstellen. Dit maakt voor jou duidelijk wat je aan het eind van het traject veranderd wilt zien. In de afzonderlijke sessies krijg je opdrachten en bespreken we praktijkvoorbeelden die jij inbrengt en waar je tegenaan loopt. Gedurende het traject ontvang je handvatten over hoe je in het dagelijks leven op een andere manier met je gedachten en situaties kunt omgaan. Regelmatig evalueren we of we nog op de goede weg zitten.

Geïnteresseerd in ambulante coaching? Neem dan contact op.